вторник, 13 март 2018 г.

Сбогом целулит!
„Вела шейп” заглажда целулита с нагряване




Целулитът много добре се повлиява от комбинацията на процедури с „Вела шейп” , LPG и антицелулитни масажи.  Плюс балансирано хранене, естествено,  пояснява дерматологът д-р Анна Пейкова от клиника „Дерма ЕЛИТ“

Първо, не бива да има прием на мазнини. Проблемът е, че човек дори да не яде нищо тлъсто, когато си хапва въглехидрати, в един момент те се превръщат в мазнини и се натрупват като запаси. Затова ключът е в балансираното хранене, а не в глада. При лишаването от храна бързо се получава ефектът, при който отслабваме, кожата увисва, а след това организмът (понеже е в състояние на стрес),  бързо набавя онова, което му е отнето.


Хапчетата за отслабване с Ел-карнитин извеждат мазнината от клетката, но не и ако не се съчетават с физическо натоварване. Иначе не дават ефект.  Много трябва да се внимава с хранителните добавки на пазара, да се гледат съставките, производителя, защото някои от тях натоварват сърцето.

За тези, които искат да изглеждат добре по бански, „Вела шейп” е доказано ефективен метод. Той има FDA-сертификат, че атакува директно мастната клетка. Разгражда мазнините както се изпържват в нагорещен тиган. Буквално ги разтапя. Много мощен в комбинация с инфрачервена светлина, която допълнително загрява. Температурата се повишава до 42 градуса подкожно, без това да уврежда повърхностния слой. С помощта и на вакуума, достига точно до мастните клетки. „Вела шейп”  се прилага един път седмично.

Процедурата е достатъчно кратка – 50 минути, така че може да го направите и в обедната почивка. Тъкмо ще пропуснете хапването.
                                                                     

                                                                    Д-р Ана Пейкова

Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...